Bruuun eller? Jo men visst har man fått li...

2011-06-30_21_49 (MMS)

Bruuun eller? Jo men visst har man fått lite färg iaf.. Skönt de :-p Idag har vi inte gjort något speciellt..bara vart här på gården och så åkte vi till ikea en snabbis.. Just ja haha jag och elvira har ju flyttat in hos jenny och hennes ungar nu! Otroligt kul! Inte så där till 100% men nästan så. Bara för att pröva liksom och se hur det skulle vara. Och det går jätte bra faktisk. Ungarna går så bra ihop att dom alla 3 sover i samma rum utan problem! Nej riktigt kul faktiskt men nu har jag annat för mig så bloggar sen någon...dag haha


Just nu! Perfekt avslut på kvällen med gri...

2011-06-29_20_40 (MMS)

Just nu! Perfekt avslut på kvällen med grillning. Ungarna sover tsm i samma rum då vi kör på övernattnings natten 3! Riktigt kul har vi haft det faktiskt!


Lyckas man så lyckas man! Tro ni inte på f...

2011-06-29_14_59 (MMS)

Lyckas man så lyckas man! Tro ni inte på fan att när vi väl ska åka så hsr jenny låst in nycklarna i backluckan....så vi fick be en kille om hjälp ochdet gick bra så nu är vi på g igen hah. Åhh har vart En jätte skön och varm på stranden...känner att det bränner lite på axlarna men det gillar vi ;-)


Hej jag käner mig jätte fräch och inte all...

2011-06-29_12_22 (MMS)

Hej jag käner mig jätte fräch och inte alls svettig och varm...on thaaa way 2 the beach...stavas det så?


God kväll allihop! Idag ååååh ni ska bara ...

2011-06-28_09_48 (MMS)

God kväll allihop! Idag ååååh ni ska bara veta vilken dag det har vart. Jennys yngsta har vart vaken hela natten pga magont och grinig som faan...åh så på morgonen så va elvira och wilma också små grinungar. Så jag tog med alla tre ungarna till elviras dagis för att lämna av henne gick ner på stan och köpte banan till dom andra två. Hem till jenny igen då båda ungarna blev grinig igen! Sen kom det 3 mammor till plus deras barn...solen stekte och ja ungarna va inte på topp...hämta elvira tbx till jenny...då blev det 7 ungar haha. Som ett litet dagis ;-) Tack o lov har elvira vart glad iaf. Käkat och lekt i parken och badat i polen och sprungit efter ungar och tröstat och skällt och svalkat och sövt och ja....fullt upp med andra ord kan jag säga er! Fy i helvete vilken dag haha! Snart dags för kvällsrutinerna och soooooova! Wilma, jennys äldsta på bilden ovanför.


Övernattning hos jenny! Vi har snart färga...

2011-06-27_22_43 (MMS)

Övernattning hos jenny! Vi har snart färgat klart jennys otroligt tjocka hår! Från brunt till rött...hon håller på att tvätta ur färgen nu så vi får se hur resultatet blir men jag tror det kommer bli skiiiit bra. Dock blev jag själv väldigt sugen på att färga håret igen!


Paaaaniiiiiik! Jag hatar hatar hatar HATAR...

2011-06-26_12_09 (MMS)

Paaaaniiiiiik! Jag hatar hatar hatar HATAR gamlingar! Jag har verkligen fobi för dom! Då menar jag dom som typ är en dag ifrån att dö...jag tycker som är skit läskiga! Men tänk er själv att ni sitter på en buss som jag gör nu och det sitter en gubbe på 7394815 år brevid dig som ser ut att vara död..likblek....luktar som ett lik....för varje andetag den tar så pustar du ut för det låter som han kommer dö vilken sekund som helst....och vad gör du då? Vad skulle du göra om gubbe brevid dig dog? Och han dessutom sitter längst ut! Joo man måste klättra över en död gubbe för att komma av busen! Ååååh jag hatar sånt här!!!


Jag är för gammal för sånt här....jag känn...

2011-06-26_22_54 (MMS)

Jag är för gammal för sånt här....jag känner mig som.en medelålderskvinna som försöker bevara sin ungdom genom att vara uppe sent på kvällarna och festa helgerna låga....som att jag hittat mitt första gråa hårstrå på "musen" och funderar på att bleka...som att jag är 60 och...upptäckt dildon?.... Nej nu gick det lite för långt..natthumor.... Jag måste börja gå o lägga mig tidigare och sluta dricka cola på kvällarna... Anyway imorgon vankas dagis för elvira. Kör på varanan vecka. Idag på eftermiddagen va elvira på toppen humör. Hon va på riva,bita,nypa, dra mamma i håret humör! Inte att hon var arg eller så nejnej hon tyckte det va jätte kul och gjorde en lek av det hela....ju mer hår hon drog bort från mitt stackars huvud ju roligare va det... Eller ju högre mamma skrek när hon nöp mig destu roligare blev det då med! Och när jag sa åt henne så bara hånskratta hon mig rakt i ansiktet... Tack o lov räknas inte kuddkrig som barnmisshandel! Haha neej då skoja bara :-) Now time to sleep!


3 st kom av 16 st som svarade ja... Men vi...

2011-06-26_16_05 (MMS)

3 st kom av 16 st som svarade ja... Men vi hade det jätte trevligt. Och elvira fick en ny kompis! Dock inte någon av dom som var med på träffen utan en tjej dom jag haft på praktiken. Oona, dom sparkade boll och busade runt och oona visade runt och berättade för elvira vad hon fick och vad hon inte fick göra. Haha...dock är elvira inte så intresserad av att lyssna alla gånger utan gick och tiggde mat av andra familjer!! Haha. Nej men en riktigt trevlig dag faktiskt!


Nu är jag på plats! Ska bli intressant att...

2011-06-26_12_03 (MMS)

Nu är jag på plats! Ska bli intressant att se om någon kommer. Elvira sover iaf lunch så jag ska njuta av lugnet och solen!


Mamma träff.

Idag äre mamma träff i boulongeskogen.
Jag hoppas att alla kommer så jag inte blir helt själv nu haha.
Fast det gör inte så mkt heller, men otroligt tråkigt om ingen kommer när dom sagt att dom ska komma.

Det verkar bli skapligt väder iaf, vi har packat ner filt och leksaker så vi ska bara käka och sedan köpa lite fika.

Sitter hemma hos mamma nu och använder datorn.
Dom är inte hemma...dom är typ ute och kampar i ett tält som är nästan lika stor som min lägenhet haha.

Jag sket i att filma när jag sov....man såg typ inget och jag pallade inte sova med lampan tänd.
Inte för att jag direkt sov något inatt, jag har vart orolig hela natten och legat och spänt mig!
Inte för att jag har något att oroa mig för? :S

Nej nu ska jag och Elvira ta och köra imse vimse spindel!

Har fortfarande inte fått igång internet p...

2011-06-25_21_14 (MMS)

Har fortfarande inte fått igång internet på min lap :-( Ska ner till affären där jag köpte datan och se om dom kan hjälpa mig eller om jag byter. Har ju mobiltbredband...3.. Hört mkt skit om dom men hon som sålde datan sa att om var jätte bra...mmmh visst. Bilden är från igår...en webbcam bild haha. Bra att man kan underhålla sig med något iaf. Ligger o slöar i soffan och funderar på att dra igång en film. Wellwell skriver mer sen :-)


Gud så mysigt! Elvira vaknade från sin lun...

2011-06-25_15_53 (MMS)

Gud så mysigt! Elvira vaknade från sin lunchvila så la jag henne brevid mig här i soffan så somnde vi båda 2. Jätte mysigt och helt perfekt när det bara gäller för en liten stund. Iaf så är det dags för mat snart....elvira går och knaprar på en frysen fiskpinne...hon älskar frysen mat... Knäpp unge haha. Åååhh vet ni va jag ska göra!?!? Jag ska filma när jag sover! Min lap har ju en webbcam så jag ska filma och titta hur mkt jag faktiskt rör på mig under natten. Det ska bli intressant att se sen :-p Haha


"svar till rebecka" Jag är 18 år. 92:a Nej...

2011-06-24_08_29 (MMS)

"svar till rebecka" Jag är 18 år. 92:a Nej det verkar som att hon inte tål mjölk då hon jämt är lös i magen...och i den här åldern och med endast fast mat så ska det komma "korvar" . Men hon har inge magont eller liknande utan bara att hon blir lös. Så det kanske bara räcker med mjölkfri välling och att hon inte får dricka ren mjölk. Ja vi får se!


Nu ska vi köra på mjölkfritt ! Det kommer ...

2011-06-25_11_37 (MMS)

Nu ska vi köra på mjölkfritt ! Det kommer bli jätte jätte svårt att komm ihåg allt som hon inte kommer få äta längre!


<3<3<3<3<3<3<3

2011-06-24_15_06 (MMS)

<3<3<3<3<3<3<3


Glad midsommar på er!

2011-06-24_10_19 (MMS)

Glad midsommar på er!


Denna dag börja med att vi vaknade ofc...l...

2011-06-23_22_33 (MMS)

Denna dag börja med att vi vaknade ofc...lekte hemma en stund för att sedan luncha på en kinaresturang med en kompis. Vi tog bufen och elvira åt tills hon storkna haha. Ner på stan en sväng och gissa vad.....jo jag har köpt en laptop!!! Helt underbart! Så nu ska jag kunna blogga från datan igen ;-) Ska grejsa lite me den nu snart så den kommer igång. Efter det drog vi till jenny och det blev full rulle. Jenny hade nagelkunder så jag passade ungarna...mata dom och bada dom och goa och lekte. Damm vad jag är helt slut just nu! Elvira har bajsat på golvet...och i badkaret....tror att hon har mjölkalergi.... Anyway så städa jag undan efter ungarna....kändes som 15 haha. Är helt död men kul har vi haft det!! Nej nu har jag inte tid mer.. Får se om jag får igång datan ikväll....är inte så teknisk av mig!!"


Helt slut kan jag säga er. Efter att vart ...

2011-06-22_17_03 (MMS)

Helt slut kan jag säga er. Efter att vart hos jenny o hennes ungar plus jossan med lukas....4 ungar kan verkligen liva upp och kräva mkt energi av en! Men skoj hade vi som alltid. Ligger i soffan och väntar på att "livet på bb" ska börja. Sedan sova!


Översexuell?! Elvira har hitta pullan....p...

2011-06-20_08_12 (MMS)

Översexuell?! Elvira har hitta pullan....på riktigt... Så fort hon är naken så är hon där och gräver och sliter o drar. Och försöker föra in fingrar och andra ting... väldigt intresserad av sin.lilla muff...och ska ställa sig och titta och klappa på den.... Haha att det kan vara så kul att ha en pulla!!


Lite morgonmys i soffan. Har precis käkat ...

2011-06-22_08_57 (MMS)

Lite morgonmys i soffan. Har precis käkat frulle och förbereder oss för dagens äventyr!!


Otroligt långtråkig dag utan Elvira!! Man ...

2011-06-21_22_20 (MMS)

Otroligt långtråkig dag utan Elvira!! Man kommer verkligen inte på något alls att göra! Sitter och tittar på sytycd.... So you think you can dance....vet inte om jag stava rätt men skit samma. Åhh jag blir så sugen på att börja med dans...känner hurdet rycker till i höfterna på mig. Zumba och step är ju mina favopass på gymet just för att det påminner om dans!! Vi får se! Hmm vad ska man hitta på imorgon då? Hoppas det blir fint väder så man kan gå ut och leka.... Ojoj hör hur elvira hostar i sängen....hon har dragit på sig en förkyldning verkar det som... Nej nu börjar det igen ciao!


Vad tycker ni om min nya soffa då? Det är ...

2011-06-21_16_04 (MMS)

Vad tycker ni om min nya soffa då? Det är som sagt en bäddsoffa. För övrigt har jag precis solat igen och elvira är med sin faster linda. Det är otroligt kul att hennes fastrar och farmor vill umgås så mkt med elvira. Och man märker på elvira att hon gillar deras sällskap med! Dags att planera dagens middag.....hmm det får bli något väldigt lätt o enkelt!!


Super 8!

Gick på Super 8 med Marre och Emelie.
Den va faktiskt jätte bra, dock har titeln inget med filmen att göra...vad jag förstod iaf!
Men den är värd att se garanterat!

Har precis tagit ett bad och....Ja just de!
Innan bion börja så bran det på stan!!
Vi såg rök gå upp över huset mitt emot bion och gick dit för att se vad som hände, uppe på takvåningen är det några som bestämmde sig för att grilla men grillen välte och fatta eld....Ingen kom till skada vad jag förstod så det var ju bra.
Lite underhållning innan filmen?
Wellwell dags att sova god natt!

Tacos är grejer de! Ikväll blire bio!

2011-06-20_17_47 (MMS)

Tacos är grejer de! Ikväll blire bio!


Ibland får man unna sig lite. Sitter på st...

2011-06-20_13_14 (MMS)

Ibland får man unna sig lite. Sitter på stan och fikar med elviras farfar..elvira ligger och sover men ska väcka henne snart. Idag blir det tvättning och flytta upp sängen på vinden för imorgon så kommer min soffa. Och i o med brist å so plats hos mig nu så spänderar vi natten hos momo o mofa :-)


"svar till sofia" Jag vet mkt väl att han ...

"svar till sofia" Jag vet mkt väl att han egentligen inte har något ansvar....men jag har. Det är mitt ansvar att se till att elvira har kontakt med sin familj den bollen är min. Och jag gör allt jag kan för att göra det så bra som möjligt. Jag hänger inte ut honom som en dålig pappa...jag har aldrig påstått det och kommer aldrig att göra det heller. Och du sofia skriver detta som att du vet exakt vad som försegår här när du inte har någon anning...och nej jag är inte perfekt men ingen är perfekt. Att ens försöka sig på att vara perfekt är enligt mig löseri med tid. Alla har sina brister vissa större en andra...perfektion är olika för var och en. Jag skriver vad som försegår i vårat liv till ja random människor men gissa vad...jag skriver sanning. Jag skriver det som behöver komma ut från mitt hjärta och kommer alltid att göra det.


Mitt älskade barn, min solstråle,min glädj...

2011-03-27_13_34 (MMS)

Mitt älskade barn, min solstråle,min glädje och lycka..mitt allt! Det gör ont att titt på dig pga din skönhet,det gör ont i mig av tanken på att ditt lila hjärta en dag kommer bli krossat. Jag gör allt för dig verkligen allt. Du är värd så himla mkt och ska endast ha det bästa. Jag kommer alltid ALLTID att älska dig mitt kära barn det ska du veta. Det finns inga ord som kan beskriva min lycka för att fått en sån underbar liten tjej som dig. Du får en grå och trist dag till att bli den bästa. Du är ett ljus i mörkret ett hopp i sorgen du allt som är bra. Jag vill att du ska veta att jag gör verkligen mitt bästa när det gäller din far. Jag försöker och försöker men mitt psycke orkar snart inte mer. Det tär på mig att din egna pappa stötter bort dig att han hellre roar sig med annat än att umgås med dig. Det gör så ont i mig att ta det här och i vetskapen om att du och din far kanske aldrig kommer få en ordentlig kontakt med varandra. Jag gör allt jag kan glöm inte det! <3


Hur söta får man inte vara? Sitter vid dör...

2011-06-19_17_40 (MMS)

Hur söta får man inte vara? Sitter vid dörren och äter banan dom små liven!<3 Snart dags för kvällsbad och sedan nattning.


Elvira satte ett tacochips i halsen!! Oh p...

2011-06-19_16_18 (MMS)

Elvira satte ett tacochips i halsen!! Oh precis när jag ska ta upp henne för att få ur na chipset så vips hänger hon över slasken med mofa! Han fick ut det och allt gick bra. Elvira fattade inte alls vad som hände och fortsatte att äta sin mat. Mofa va tvungen att sätta sig ner och andas lite! Unge art skrämma livet ur en. Men som sagt allt gick bra och är precis som vanligt


Prata i telefon med mofa..mammas goflicka!!

2011-06-19_14_14 (MMS)

Prata i telefon med mofa..mammas goflicka!!


Åter igen söndag.

Är jätte sugen på att börja på dans!
Frågan är ju bara om man har tid och råd?
Anyway så sitter vi hemma hos momo o mofa och slappar lite, har tagit 2 promenader idag så det känns jätte bra!
Dock är jag jätte träningsugen! hehe, undra om man ska köra på bodypump imorgon?
Hmm...
Har inte haft för oss så mkt nu idag eller under helgen heller för den delen.

Går och hoppas på fint väder så man kan gå ut o sola och leka, just nu äre bara trökväder!





Klar med solningen och fick lite färg fakt...

2011-06-18_15_31 (MMS)

Klar med solningen och fick lite färg faktiskt :-p Tänkte pröva värstingen som man står i men jag sket i. :-)


Trök söndag...vädret sugen hårt. Emelie li...

2011-06-18_13_52 (MMS)

Trök söndag...vädret sugen hårt. Emelie ligger o kopplar av lite i min säng. Hon ska passa elvira en liten stund medans jag springer iväg och solar :-p Sen då? Leta sniglar kanske haha :-p


Har precis klippt elvira. Haha hon ser lit...

2011-06-18_10_46 (MMS)

Har precis klippt elvira. Haha hon ser lite ut som en pojke utan sina lockar. Men det växer ut så snabbt så :-)


Lite halvkass bild men köksbordet står där...

2011-06-17_20_20 (MMS)

Lite halvkass bild men köksbordet står där sängen stod...och sängeb står där fotöljen stod allt är helt kaos haha. Har vaknat upp ur min paltkoma nu och väntar på att THE JENNY kommer över på lite skitsnack!!


Elviras bästa vänner ;-) haha. Nu har jag ...

2011-06-17_14_23 (MMS)

Elviras bästa vänner ;-) haha. Nu har jag sålt min soffa...den låg ute i ca tio min innan den blev köpt. Så idag har jag handlat massa mat!! Har precis ätit mat också för den delen. Jag emelie och ungarna käkade kyckling o pomes. Snacka om paltkoma nu...helt jävla död. Har satt ihop köksbordet också ochställt det på plats, ska ta en bild sen så ni får se hur mitt vardagsrum ser ut just nu haha. Men det blir bättre sen när jag fått min bäddsoffa och släng upp sängen på vinden. Nästa vecka är elvira hemma. Så då ska vi passa på att sola,leka och mysa som bara den! Allt för oss just nu!!


Köksbord

Hur svårt ska det vara att ta bort en annons om varan är såld?
Jag har ringt 2189356239865 samtal men alla är sålda!
Men ska åka och titta på en llite senare idag, och hoppas på att denna faller mig i smak!

För övrigt har jag köpt en bäddsoffa, så i går va jag på ikea och köpte en massa snygga kuddar till.

Ska till tandläkaren idag, och tror att jag ska få relsen på nederntänderna denna gång.
Ska på gymmet idag, och det blir step....
Va barnledig hela dagen/kvällen igår då faster och farmor hämtade Elvira på dagis och hade henne under hela kvällen.
Hmm vad mer.....näh det var allt för denna gång haha :D

Åååååhhhhh pust o stön o gäsp!!! Vilken da...

2011-06-14_20_54 (MMS)

Åååååhhhhh pust o stön o gäsp!!! Vilken dag! Dgen började men en promenad,vi.gick o köpte present till momo som fyller 38 idag. Hha 2 lådor pigelin "under graviditeten så har hon fått tjing på pigelin" så det uppskattades! Dock ska hon få en ordentlig present sen när jag har pengar i fickan. Tog ett gympass med jenny och höll på o dö....hämta elvira o emelie o wilma kom hem till oss. Sedan till momo på kalas...tog ett zumbapass nu på kvällen och jag svettades floder haha. Direkt efter tog jag o emelie en redig promenad. Så idag har jag vart jävligt duktig!!! Imorgon ska faster ha elvira så då ska jag springa runt o titta efter en bäddsoffa o köksbord :-). Fick möbelbidraget jag söket!! Det blev en lyckodans i momos sovrum haha. Just nu sitter jag svettig som en gris o äter skorpor. Ska snart ducha sen sooovaa!!


Men skojar du eller?

04:15 vaknade Elvira....ååh vad glad jag blev...not!!
Tack o lov fick jag henne att somna om en halvtimme senare.....Just nu är hon på dagis pch jag är hemma hos morsan.
Har precis kännt hur lillasyster i magen har buffat omkring, idag va hon riktgit livlig där inne!
kulkul!

Ska snart hem och....ja jag vet inte städa...äta ...sova?
Åt frukost här hos momo.


Hon är i vecka 29...eller 30 nu :)

Jag är som jag är när jag inte blev som ja...

2011-06-12_22_53 (MMS)

Jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle!! Anyway galen kväll igår...för min del iaf. Det gick lite över styr haha... Blev totalt misshandlad igår...minst 30 st som va på mig....så jävla fegt och jg som va helt själv!!! Ont i hela kroppen...och kan tyvär inte anmäla då det är otroligt svårt att identifiera dom...dock kan man ju ta blodprov då dom alla bär på mitt blod....den största frågan nu är bara om det går att anmäla myggor??


On my way to the paaartyyy! Blev en väldig...

2011-06-11_17_23 (MMS)

On my way to the paaartyyy! Blev en väldigt enkel tunika. Med stumpbyxor och en inbakad fläta i luggen :-) Hoppas ni får lika kul som jag !


I kväll ska det firas :)

Kör på en " jag skulle tagit studenten iår firande" ikväll.
och självklart att jag äntligen klarat av iv, och får komma in på en linije nu till hösten.
Elvira blir hos momo, dom skulle egentligen åkt iväg idag på nå raceing eller liknande med det får bli imorgon ist.
Så då kan jag slå på en redig sovmorgon imorgon !!!
Guldvärt då Elvira tyckte att det passade utmärkt med att vakna halv 6 på morgonen.....!
Nej nu har jag inte tid med detta längre!


Sitter hemma och svär över alla studenter....

2011-06-09_14_31 (MMS)

Sitter hemma och svär över alla studenter....dom åker här utanför och man hör hur lyckliga dom är...jag blir så jävla avis!! Jenny är med mig också....vi hoppas på att det börjar regna på dom haaha. Nej fyfan jag skulle egentligen tagit studenten nu men neeeeeej dååå jag skulle skola och vara en liten snorunge som sket i allt. FAN!


Har precis vart barnvakt åt wilma och othi...

2011-06-10_14_13 (MMS)

Har precis vart barnvakt åt wilma och othilia. Super kul va det och det gick jätte bra :-)


Jag har bara tre år kvar tre år kvar tre å...

2011-06-10_08_16 (MMS)

Jag har bara tre år kvar tre år kvar tre år kvar jag har bara tre år kvar sen så e jag klar!!


Elvira är en mördare!

Jo det är sant!
Igår...nej förrgår så höll hon på o leka vid datan min, sedan är hon på datan och grejar och lyckas stänga av den.
Jag ska sätta på den igen men neeeejdåååååååå...död!
Funkar inte, tittar så att alla sladar är i och blahblahblah....men nej.
Hon dödade min dator med sina små onda fingrar!
GRRRR mami is not happy!

Jaja den låg ju typ på dödsbädden iaf så.

Har vart på sjukan idag, va på röntgen ang njuren och fick åka in i en magnetröntgen.
Lite tufft faktiskt, så där som man ser på tv :P
Inte ett dugg läskigt.

Sitter i skolan och vi har nyss tittat på film.....om Hitler och de där.
Hemsk hemsk hemsk film, min lärare borde få en smäll som fick mig att se den!


För övrigt ska jag följa med moder till barnmorskan nu snart!
Om 20 min faktiskt, sedan hämta skrutt och sedan äta lunch.

Ska på kalas idag också...what more?
Wellwell jag uppdaterar så fort jag är i närheten av en dator!

Våra bikinikroppar!

Det här är ett stort steg för mig, men eftersom jag är så självsäker i mig själv så gör jag det även om det är lite läskigt .
Här är jag, helt o redigerad "Utom färgen då".
Va så jäääävla blek att ni skulle blivit bländad om jag inte gjorde om dom lite hha.
Ja nej här är jag helt utan skyddsnät.

Och Emelie också så klart.
Grr vilka snygga mammor!


Klant arsel.....!

Självklart är man så pantad...
Jag stängde av mobilen i går för den lagga, sedan skulle jag slå på den igen och självklart så har jag glömt bort pinkoden..
Så jag försker knappa in rätt men det blev fel, och så klart har jag tappat bort brickan med koderna på...
SUCK!
Men jag fixa det tidigare idag så nu är allt lungt..

Ung mamma.

Jag är en ung mamma, och förväntas att stötta alla andra unga mammor.
Att jag ska tycka ju fler destu bättre.
Men jag är faktiskt väldigt emot många av dom unga mammorna.
Speciellt här i Gävle.

Att vara ung mamma har blivit en trend, en status.
Alla unga tjejer hackar på och tycker att det är jätte kul.
Tills dom får sitt barn, och det vissar sig att dom inte alls kan ta hand om ett barn.
Jag tycker det är otroligt synd att det ska bli en trend av att vara ung mamma.
Klart det finns många som klarar sig utmärkt och så.

Men dom flesta skaffar inte barn för rätt syfte, att vilja ha barn, skapa en familj.
Nej dom kör på, åååh bebisar är så gulliga,söta dom är.

Mm visst när dom sover eller?
Barn är krävande, små hungriga monster!
"Ibland"
Klart dom är söta, men dom har sina monster sidor också.
Typ som när Elvira inte vill borsta tändern och spottar tandkräm i mitt ansikte, eller hånskrattar åt mig när jag säger åt henne att sluta banka den där kastrulen i bordet, eller när hon hela tiden är på spisen, eller vägrar lyssna, eller inte alls vill sova, eller kastar mat på en eller på golvet, eller när hon bits och rivs, eller när hon är sjuk och sover hela dagen och är vaken hela natten, .....Ja det är inte alltid dom är söta.

Dom har ingen anning om vad dom ger sig in på, fast det har väl ingen egentligen.
Jag tycker att det är så fel, och så fruktansvärt att vissa barns liv förstörs bara för att vissa människor tycker att barn är söta.....
Snälla tänk om,tänk rätt.

Gör det jag inte gjorde, gå ut skolan först åtminstonde.
Skaffa en riktig karl som kan vara med o ta hand om barnet.
Och för guds skull använd kondom!

"Men detta menar jag verkligen inte att jag någonsin ångrar mitt egna val till att bli mamma"



Sliten

Idag känner jag mig helt seg.
Och är hungring men vill inte ha mat....
Humöret är inte påå topp så idag får jag fejka det haha.
Elvira ligger och sover på balkongen men hon ska snart vakna, sedan återstå lek med Emelie och Wilma.
Tusan vad vi umgås nu för tiden eller hur?
Vi är jämt med varandra, riktigt kul!


BTW varför firar vi denna dag?
Finns det någon riktgit anledning?
Och ja jag är väldigt oallmänbildad haha

Riktig MILF!


Får ni någonsin känslan av att ni är så jävla snygg.
Gaaah shit vad snygg jag är, jag är bäst och vackrast.
Jag borde äga hela världen för att jag är så snygg, vem skulle inte vilja se ut som mig liksom.
Jag menar titta på mig, jag skulle lätt ligga med mig själv!
I'm gona hit that as soooo hard mannen!

Grrrrr på mig själv!

"Ironi"
HAhA!

Ute i skogen :)


Vi hade en liten upptäcksfärd tidigare idag, så vi gick in i skogen som ligger här alldeles brevid.
ELvira ville plocka med sin alla stenar som hon kunde hitta...och det var ju en del.
Sen bestämde hon sig att hälla ut allt :)
Hon hittade även en stor behaglig sten att sitta på och njuta av solen! :)

<3


Super söta läsare!

ANONYM om Paow- bikinikropp.:
Alltså, jag är exakt lika lång som du och väger 2 kg mer än dig, ibland gråter jag mig till söms då jag skämms för min kropp, men din kropp är förihelvete (nära) min drömkropp! Har insett at jag kanske inte bore skämmas så mycket då vi nästan har samma kropp.
Tacktacktack <3 Första gången jag besöker bloggen.
PS. Ditt barn är urgulligt :p


Låter inte alls kul att du känner så angående din egen kropp, och tack så mkt för komplimangen.
Du borde verkligen inte skämmas över hur du ser ut, alla är vi olika och vackra på våra egna sätt.
Hoppas att jag bidrar med mer självsäkerhet till andra tjejer, det är verkligen super kul att få sån här respons!
Det är jag som ska tacka :)

Vackra barn!

Tänk vilket vackert barn man har va!
Badblöja både på huvudet och på rumpan, ser nästan ut som en superhjälte inte sant?


Tänk vilket vackert barn man har!

2011-06-05_11_57 (MMS)

Tänk vilket vackert barn man har!


Mysdag

Riktigt mysig dag!
Dagen börja med att vi gick ut och lekte i parken, hem igen när det var dags för lunch o stödvila.
Sedan drog vi över till Emelie och Wilma& Elvira fick bada ute på balkongen....
Vattnet såg inte så mysigt ut efter att dom fått ätit bär och elller ja...BADAT med bären haha.
Såg ut som att någon hade fått en kroppsdel avkappad..
Drog till willys och handla lite.
Sedan middag, Emelie och Wilma kom hit och hjälpte med medans jag tvätta.
Dom passade Elvira när jag sprang ner.
För övrigt har vi bara busa järnet och haft super kul!
Elvira har hoppat från fönsterbläcket, och Wilma ville också men vågade inte riktigt.
Busbusbus!

Så där fint var vattnet....i tio min haha

En lördags kväll!


Paow- bikinikropp.

För några dagar sedan så ville Paow att vi tjejer skulle skicka in deras bikinikropp.
Och krossa idealen.
Jätte bra ide tycker, verkligen super!
Jag har precis lämnat in mitt "bidrag"
Gör det ni med!
http://paow.se/


Återigen, det här är jag.
Så här ser jag ut.
Jag är överviktigt, väger 72 kilo på 156,5 korta cm.
Nästan tio kilo mer än innan jag fick min dotter.
Mina höfter har blivit megapega efter barnfödande, min mage hänger och har fula ärr.
Min bilring är större än någonsin, mina bröst är små och tomma.
Mina lår gnids ihop när jag går.
What more?
Det här är jag, och ingen annan.
Så här ser jag ut.
En 18rig mamma som gillar cola.


Fan vad tråkig jag är?

Eller?
Jag tycker jag blivit så himla tråkig här i bloggen på senaste.
Skriver bara vad jag gjort eller vad jag ska göra...BLÄH!
Men vi är ju knappt hemma eller så har jag aldrig tid att sitta vid datorn.
Men ni överlever va?

Elvira har äntligen somnat efter en liten fight.
jag har sprungit runt och städat som vanligt..?
Vi ska över till Emelie sen när ungarna har vaknat, dom ska få bada på balkongen medans jag och Emelie solar och blir snygga!
Tänk om man kunde förbränna lite fett samtidigt?
Wellwell

Gunga helt själv!



Titta vad duktiga dom är som kan gunga helt själva!
Dock ville Elvira visa magen samtidigt som hon gunga så hon ramla av ett par gånger men det gick bra ändå :)

cp blogg...

har skickat jätte många smsinlägg men ingen har kommit fram :S
Iaf så igår va jag med : Marre&Emelie, EMelie&Wilma JOssa&Jimmy&Alexia.
VI hade en jätte mysig dag ute i lekparken, och sedan mer mys hemma.

Va barnvakt också lite då o då, Emelie höll på o tvätta så vi stannade hemma hos henne medans hon sprang ner.
Sedan skulle hon sola så då gick vi ut och lekte :)

Marre&Emelie stannade på filmkväll hos mig igår.

Idag har vi lekt i bollan, solat och sprungit i fontäner.
Sitter hemma hos momo just nu och har käkat lite.

Har blivit lite bränd på axlarna känner jag ....-.-

Nej nu ska vi börja dra oss hemmåt!

Jag o emelie planerar ett giftemål mellan ...

2011-06-02_10_27 (MMS)

Jag o emelie planerar ett giftemål mellan våra ungar. Vi tycker att det är lika bra att dom blir lebb så slipper vi tonårsgraviditeter haha!


Godmorgon. Här har vi precis ätit frukost....

2011-06-02_08_19 (MMS)

Godmorgon. Här har vi precis ätit frukost. Medans jag åt en macka med ost så åt elvira ost med macka.... Hon ääääälskar ost och skulle säkert kunna leva på't!


Gröna,blåa,gråa....färgen ändras jämt! Det...

2011-06-01_22_wo (MMS)

Gröna,blåa,gråa....färgen ändras jämt! Det ser ut som det flamar i ögar på ma :-o Iaf it's time to sleep. Så sov gott allihop!


Onsdag

Vi tog ledigt från dagis idag.
Vi var på bvc och fick spruta :(
Men det gick bra .
Hon är nu 76,5 lång och väger 9,3 kilo.

Haha inte ens 10 kilo :O

Sen gick vi + emelie och Wilma och åt mat i polhems matsal.
Jag tycker det är så kul att få blickar på mig när jag har Elvira med mig iskolan.
Alla undrar " vad gör barnet här, är det hon som är mamma, går hon ens här?"

Stack över till mamma en stund efter att vi vart i skolan, sedan hem och åt mat.
Ut och Lekte med Emelie och Wilma, nu sover Elvira.
Hon somnade så skönt i min famn.
Det är inte ofta hon får göra det men ibland vill jag bara hålla om na och aldrig släppa!
Min lillfis!

Nu återstår.....ja jag funderar på att baka någon kaka....



Vart e magen Elvira!

2011-06-01_16_21 (MMS)

Vart e magen Elvira!


Matlagningsdag...elvira diggar frysta chik...

2011-06-01_16_13 (MMS)

Matlagningsdag...elvira diggar frysta chiken bits...


Svar till anonym. "ang jobb på furuvik" Ja...

2011-06-01_12_17 (MMS)

Svar till anonym. "ang jobb på furuvik" Jag fick reda på det genom en kompis till min mamma.


Lite annolund att se mig så här va? Men nä...

2011-06-01_00_wo (MMS)

Lite annolund att se mig så här va? Men när man rensar sminklådan och har yterst tråkigt så kan vad som helst hända! Dock vare inte allt för så länge sen jag gick runt med kajal runt ögonen som en tvättbjörn och tyckte att jag var skit snygg! Ska ladda upp lite bilder från förr så ska ni få se! Godnatt!


RSS 2.0