Skillnad..

Om en kvinna på 35 år sitter med sina vänner en varm o solig sommarkväll och tar en/några öl/cider, glas vin till maten så är det fullt normalt och helt tillåtet även fast hon har sitt barn under 3 år med sig.

Men om en tjej på 18 sitta med sina vänner en varm o solig sommarkväll och ta en/några öl/cider glas vin till maten och ha sitt barn med sig under 3 år så är man dum i huvudet, omogen, dålig mamma, sitter o super sig full MM.

Varför är det så för?
Vad är det fför större skillnad egentligen?

Eller om en kvinna på 35 år röker samtidigt som hon drar vagnen så är inte det lika dåligt som en tjej på 18 skulle göra samma sak.
Varför?

Kan någon förklara varför det är så för?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blir lika äcklad av personen som röker med en vagn vare sig den är 14 eller 40. Ålder spelar absolut ingen roll i mina ögon, båda personerna skulle hamna LÅÅÅNGT ner på min lista av personer med "värde". Tycker inte att man ska låta barn växa upp i en omgivning där det är "okej" att röka, lukta och leva på det viset. Sen med alkohol har jag också samma åsikt, vem det än gäller, att alkohol till maten på tex en resturang eller liknade är OK trots barnet sitter brevid. Men att gå och sätta sig på en krog/pub eller nåt som tant grön är ju bara vansinne, för man kan ju orsaka dåliga minnen för barnet med fulla människor osv. Sen ska man ju aldrig dricka så man känner sig påverkad om barnet är med. Men om du tänker på saken så är det oftare unga mammor röker med barnvagn och står mitt på torget och "flashar" det inför folk, en 35åring kan jag tänka mig gå undan runt hörnet och vara diskret.

2011-03-23 @ 20:10:36
URL: http://www.nattstad.se/Frida.Olsson
Postat av: Karolina,mamma till Liam bus

Sorgligt nog kommer unga förälder stämpeln alltid finnas & att alla äldre gör allting rätt. Sen att man som ung förälder ska prestera & göra allting mer rätt & perfekt hela tiden än vad en äldre måste göra och bevisa för sin omgivningen & att man klarar av vardagen på egenhand utan hjälp.



Det är sjukt att det ska behöva vara så som i dina exempel. Ett glas vin oavsätt om man är ung eller gammal kan man få ta utan att folk ska se ner på en att man inte kan ta hand om sitt barn. Men ett glas och inte mer så länge man inte blir påverkad och kan ta hand om sitt barn är inge fel.



Förresten va använder du för parfym? : ) Den doftade sjukt gott..

2011-03-23 @ 21:33:31
URL: http://karroh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0