Får jag skit för det här nu?

Alla människor har sina åsikter och alla tycker och tänker olika.
Och det är så klart jag kan respektera.

Men en sak som folk tycker är så hemskt som jag verkligen inte förstår är just det här.
 
"snälla hata mig inte?"

Jag brukar gå till affären på kvällarna när Elvira sover.
Men jag finner inget problem med det alls.
Med  tanke på att det tar bara någon/några minuter för det är så pass nära.
Elvira sover hela nätterna så ingen skadda blir skedd?
För mig är det samma sak som att...ja behöva gå ner till tvättstugan?
För mig tar det nästan längre tid att vara nere i tvätten än att gå till affären, många tycker inte att det är samma sak men vad spelar det för roll vart man är egentligen?

Jag är ensamstående alltså kan ingen gå till affären till mig, och ja om nu toapapperet tar slut när hon sover ska jag då behöva knippa allt jag har och vänta tills dagen efter då eller vadå?

Nej jag ser inget fel med det faktiskt, med tanke på att i sängen är hon helt trygg och hon sover hela nätterna.
Det finns inget som kan skadda henne och hon kan heller inte ramla eller klättra ur sängen.

Så....vad tycker ni?, är jag en hemsk människa??


Kommentarer
Postat av: Emelie - 18 år och ensamstående mamma till Wilma

JAg vågar aldrig lämna Wilma, inte ens för att gå och slänga sopor. För jag vet att om det skulle hända något så skulle jag aldrig förlåta mig själv. Skulle hon vakna och på något sätt göra sig illa. Som att fastna med benet i spjälsängen och bryta benet vilket har hänt många barn. Nej jag lämnar aldrig Wilma :) Vad de än gäller så skulle jag aldrig göra de.

2011-01-14 @ 22:14:21
URL: http://emeliieanderssson.blogg.se/
Postat av: Diana - Nybliven mamma ♥

Oj, men tänk om du trillar o blir medvetslös, inlagt på sjukhus... Vem vet då att din dotter ligger ensam? Eller om det börjar brinna? Jag skulle aldrig i hela livet lämna min dotter ens för att gå ut med soporna. Varför handlar du inte med henne? Kram

2011-01-14 @ 22:34:53
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Lilla H

Hej nej jag tycker inte att du gör nåt fel man får väl bestämma själv hur man gör med sina barn. Hade jag haft en affär i tex huset bredvid hade jag också kunnat springa dit snabbt när lillan sover för jag vet att hon inte kommer vakna.



Ingen människa utsätter väl sina barn för fara medvetet, och månen kan ju falla ner på jorden och krossa huset när man sitter med bebisen i faminen, så skit i vad andra tycker om det.

2011-01-14 @ 23:35:47
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Postat av: Lilla H

Svar till Diana - Nybliven mamma



Tänk om du trillar hemma och bli medvetslös och ingen vet att du är skadad och ditt barn ligger där i sin säng själv. Tänk om tänk om....

2011-01-14 @ 23:37:06
Postat av: Emelie - 18 år och ensamstående mamma till Wilma

jag tycker du bör ta bort inlägget. För skulle soc få reda på att du lämnar henne ensam för att gå och handla så skulle dom omhändeta Elvira omedelbart.

2011-01-15 @ 11:33:32
URL: http://emeliieanderssson.blogg.se/
Postat av: My

Jag skulle aldrig i hela mitt liv gå ifrån, ens till tvättstugan! Som de andra skriver, varför går du inte till affären när hon är vaken? O tänk om det händer att du halkar o hamnar på sjukhus eller vad som helst!

"Jag brukar gå till affären på kvällarna när Elvira sover." - Har det hänt fler gånger att toapappret tar slut när hon sover? Isf borde man ju lära sig efter första gången att se till att alltid ha toapapper hemma!

Jag var oxå ensamstående första halvåret med min son, o vet mycket väl att det är krångligt att aldrig kunna gå till affären eller vad som helst själv, alltid detta påklädande o släpande på bärsele/vagn osv, men man har INGET VAL. Man får stå ut o göra det bästa av situationen, aldrig att jag skulle straffa mitt barn för att jag inte var tillsammans med hans pappa. För det är ju det man gör, om det skulle hända nåt. För man kan ju aldrig vara säker på att det inte kommer hända nåt.

2011-01-15 @ 12:22:13
Postat av: Jaqueline

Kan inte göra annat än att hålla med "My" faktiskt.

2011-01-15 @ 17:39:03
URL: http://morsanjackie.blogg.se/
Postat av: josefin h

Jag har inte barn men om jag hade så skulle jag aldrig någonsin i hela mitt liv lämna barnet om det är så pass liten att det inte kan " klara " sig själv hemma. Vad som helst kan hända. Det spelar ingen roll vad man ska iväg å göra, man lämnar ändå inte sitt barn. Ska man handla så gör man det på dagen eller när ungen är vaken. Har man tvättstugan så tar man med sig ungen ner dit. Ska man lämna sopor så tar man med sig ungen. Jag tycker det är helt sinnessjukt att lämna sitt egna barn själv hemma vid den åldern när exakt vad som helst kan hända!

2011-01-16 @ 18:52:25
URL: http://josefinhillgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0