Spar tips!

Någon som har några bra spar tips??
Tänkte börja spara pengar tills nästa tatuering!
SÅ HJÄLP MIG NU !!


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag har typ.. Eller ja:) Mamma skrev ut en lapp från socialens sida. Hur pengarna är fördelade för att räcka i en månad. Vad som ska gå till vad och så. Den listan skrev jag sen om med hur mycke jag fick lägga på allt varjemånad. Ex fick jag handla mat för 300 kr i veckan. Vissa veckor kanske de blev 250, så då fick de bli 350 veckan efter osv.(egentligen kanske de blev, 340 som var till de varjevecka. Så då blev 40 kr i sparhögen) Detta gjorde jag innan min lilla tjej föddes. Så de var bara jag och min stora på då fem år.. Och de funkade.

De är ju även en Klädbudget och sånt. Där kanske man inte behöver lägga just alla de pengarna och lägger då dem i sparhögen:). Gör man så får man pengar över i vilket fall. Jag levde på socialbidrag under de tillfället och lyckades ändå spara ihop lite.

Kanske blev himla rörigt nu:) Haha inte något vidare på att förklara.. Så har du högre inkomst än så får du ännu mer pengar över att spara. Kan tjänas tajt men de är helt klart hållbart.

2010-12-14 @ 20:02:32
URL: http://mulllis.blogg.se/
Postat av: Annika

köp en sån där spargris som man måste öppna med en konservöppnare och för varje gång du får pengar över så lägg i allt i den :D Så gör jag och snart är jag rik.. HAHA

2010-12-15 @ 21:43:52
URL: http://thakvack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0